G77

Gundsømagle Idrætsforening

Kære medlemmer

Corona-restriktionerne er forlænget til og med den 28. februar 2021. Men vi er klar til at åbne foreningen fra den 28. februar 2021, hvis restriktionerne bliver lempet, og vi får lov at opstarte træningen igen.

Mvh

Susanne Koefoed, Formand G77

Kære medlemmer

Desværre er Corona-restriktionerne igen blevet forlænget, så de nu er gældende til og med den 7. februar 2021, og alle aktiviteterne i afdelingerne i G77 derfor stadig er lukket ned.

Vi håber at I stadig vil støtte op om vores idrætsforening, og forblive medlemmer, selvom vi er nødt til at holde lukket.

Vi vil være klar til at starte alle aktiviteter op igen, lige så snart vi får lov af myndighederne, og glæder os til at se jer alle igen.

Mvh

Susanne Koefoed, Formand G77

Kære medlemmer

Det er i dag meldt ud fra regeringen, at de midlertidige yderligere restriktioner, er forlænget fra 4. januar 2021 til 17. januar 2021.

Med ønsket om et godt nytår og på snarligt gensyn

Susanne Koefoed; Formand

Kære medlemmer

Som konsekvens af de nye COVID-19 restriktioner, er G77 desværre nødt til at lukke de fleste aktiviteter ned igen. De almindelige restriktioner der har været gældende i et stykke tid, er forsat gældende indtil 28. februar 2021, men da vi også er en af de 38 kommuner, der er pålagt yderligere restriktioner, vil fodbold, badminton og fitnessafdelingerne lukke helt ned foreløbig i perioden 9. december 2020 – 3. januar 2021. Petanqueafdelingen vil stadig være aktiv, dog med de ekstra nye restriktioner.

De nye restriktioner, som er meldt ud af DIF og DGI er som følger:

  • Al indendørs idræt lukkes ned

  • Udendørs idræt kan fortsat gennemføres, når de øvrige retningslinjer følges

  • Forsamlingsforbuddet om max 10 personer gælder alle uanset alder

  • Myndighederne opfordrer til, at man tager restriktionerne fra sin hjemkommune med sig, hvis man krydser kommunegrænsen. Hvis man bor i en af de 38 kommuner, kan man således godt dyrke fx udendørs fodbold i en anden af de 38 kommuner, men ikke i øvrige kommuner.

  • Professionel idræt er fortsat undtaget

  • Tilladelsen til 500 tilskuere inkl. deltagere gælder kun udendørs, ikke indendørs

Der afholdes ingen sociale aktiviteter i foreningen foreløbig frem til nytår.

Mvh Susanne Koefoed, formand G77

Aktiviteter